Ajansspor

Konyaspor beşinci transferde de mutlu sona ulaştı

Editör: Aleyna Gürgen

Son Güncelleme /

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor yeni bir transferi daha bitirdi. Ekip, Arnavutluk'ta forma giyen melih İbrahimoğlu'nu renklerine bağladı.

Konyaspor beşinci transferde de mutlu sona ulaştı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Konyaspor; Josip Calusic, Ufuk Akyol, Yusuf Erdoğan ve Tunahan Taşçı'nın ardından bir isimle daha anlaşmaya vardı. Arnavutluk 1. Lig'de forma giyen Melih İbrahimoğlu, Konyaspor'a Transfer oldu.

İbrahimoğlu, Konyaspor'da

Konya'nın Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre Konyaspor'dan bir yetkili dün Arnavutluk'ta Melih İbrahimoğlu'nun temsilcisi ile bir araya geldi. Konyaspor, KF Egnatia forması giyen İbrahimoğlu ile 3 yıllık protokol imzaladı. 

Konyaspor'da yeni transferin geliş tarihi belli oldu

Haberin devamında ise Melih İbramhimoğlu'nun 19 Temmuz'da Konya'da olacağı ve takımın Slovenya kampına katılacağı aktarıldı. 

Arnavutluk ekibine bonservis ödenecek mi?

Konyaspor, 23 yaşındaki 10 numara Melih İbrahimoğlu'nun transferi için Arnavutluk ekibi Engetia'ya bonservis bedeli de ödeyecek.

İbrahimoğlu, Konyaspor'da ise 77 numaralı formayı terletecek.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...