Konyaspor'da kötü gidişat durdurulamıyor
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor, sahasında Fatih Tekke'li İstanbulspor'a 1-0 mağlup oldu ve galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. İşte maçın yazılı özeti

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan sonra Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor, evinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstanbulspor'u konuk etti.
MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı. Böylece Konyaspor'un galibiyet hasreti 7 maça çıktı.
Cebrail Karayel kendi kalesine attı
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken Konyaspor'da Bruno Paz, İstanbulspor'da ise Emeka Friday Eze sarı kart gördü. İkinci 45 dakikanın ilk bölümü de golsüz geçilirken konuk İstanbulspor 67. dakikada Cebrail Karayel'in kendi kalesine attığı golle öne geçti.
Maçın kalan bölümünde üstünlüğünü koruyan İstanbulspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Konyaspor'da 3 puan hasreti devam ediyor
Bu sonuçla İstanbulspor, ligde 2 maç sonra kazanırken puanını 18'e yükseltti. Ligdeki galibiyet hasreti 7 maça çıkan Konyaspor ise 27 puanda kaldı.
Aleksandar Stanojevic, ligdeki 3. yenilgisini aldı
İlhan Palut'la yollarını ayırdıktan sonra göreve Aleksandar Stanojevic'i getiren Konyaspor, yeni teknik direktörüyle ligdeki 3. yenilgisini aldı. Stanojevic yönetiminde Konyaspor ligde, Ankaragücü ve Başakşehir'e mağlup olmuştu. Türkiye Kupası'nda ise son 16 turunda Gaziantep FK ile karşılaşan Konyaspor, penaltılarda rakibine elenmişti.
Konyaspor'da rota, Fenerbahçe'ye döndü
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Konyaspor, Fenerbahçe'ye konuk olacak. İstanbulspor ise Alanyaspor'u konuk edecek.

Konyaspor - İstanbulspor maçı ilk yarı özeti
Konyaspor - İstanbulspor maçı ikinci yarı özeti
