Ajansspor

Kulübeye demir attı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Kulübeye demir attı

Kulübeye demir attı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Kulübeye demir attı
Kulübeye demir attı

Kulübeye demir attı

Beşiktaş'ta son olarak Sivasspor maçında ilk 11'de başlayan Shinji Kagawa, Ankaragücü'nün ardından Alanyaspor müsabakasında da yedek kulübesinde başladı.

Devre arasında Borussia Dortmund’dan transfer edilen dünyaca ünlü futbolcu Shinji Kagawa, Alanyaspor karşılaşmasında da yedek soyundu. En son deplasmanda 2-1 kazanılan Sivasspor mücadelesinde ilk 11’de sahaya çıkan Kagawa, sonrasındaki Ankaracagücü ve Galatasaray maçlarında sonradan oyuna dahil olmuştu. Alanya karşısında sahaya çıkması beklenen Japon futbolcuyu teknik direktör Şenol Güneş yine yedek bıraktı. Tecrübeli oyuncu dün, 68’de Necip’in yerine sahne alan Güven’in yerine oyuna girdi.

Medel ve Gökhan sakattı

Güneş, derbide eleştirilen Lens’i kenara çekip Quaresma’yı, Medel gibi sakatlığı bulunan Gökhan Gönül’ün yokluğunda Adriano’yu sağ bekte oynattı. Güven ise Necip’in yerine sahne aldı. Lens, 81’de ıslıklar eşliğinde Dorukhan’la değişirken, Necip de 88’de Ljajic’in yerine oynama fırsatı buldu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...