Levent Şahin: ''Omar için kazanmamız gerekiyordu''
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son dakika spor haberleri... Levent Şahin, Antalya maçının ardından konuştu. Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında evinde Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı Karşılaşmanın ardından Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin açıklamalarda bulundu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Süper Lig'in 16. haftasında 10 kişi kalan Galatasaray, sahasında Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, 'Bu maçı Omar için kazanmamız gerekiyordu' dedi.
Kırmızı karttan sonra oyunu açmakta zorlandıklarını belirten Şahin, ''Maça başlamadan önce hazırdık. Yalnız ilk 45 dakika için tamamen savunma yapan bir takımla karşılaştık. 51. dakikada Emre'nin kırmızı kart görmesiyle yaklaşık 45 dakika 10 kişi oynadık. Kırmızıdan sonra rakibimizin hücum edeceğini düşündük ama maalesef kapanan takımı açamadık. Bunlar bahane değil. Ancak bu kadar fırsat yakalayabildik. Kaybedilen puanlar olarak düşünüyorum. Rakip takım 1 puan için gelmişti anladığımız kadarıyla.'' dedi.
Falcao'nun sakatlığına dair konuşan Levent Şahin, ''Falcao aynı yerden sakatlandığını söyledi. Çıkışı etkiledi. Hamle oyuncusu olarak düşünmüştük. Çıktıktan sonra kırmızı kart görmemizle belli oyunculara fazla yük bindi'' şeklinde konuştu.
