Maçın adamı Larin: “Paha biçilmez!”
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Süper Lig’de Beşiktaş’ın Atakaş Hatayspor’u 7-0 yendiği maça attığı 4 golle damga vuran Cyle Larin karşılaşmanın ardından duygularını ifade etti.

- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR-HABER
Beşiktaş, Süper Lig’in 39. haftasında karşılaştığı Hatayspor engelini çok rahat geçti. Siyah beyazlılarda en çok ön plana çıkan isim 4 gol birden atan Cyle Larin oldu.

Kanadalı futbolcu maç sonu açıklamasında, “Mutluyum bu kadar gol attığım için. Ancak daha önemlisi şampiyonluğa çok yakınız. Her zamanki gibi birlikte savaştık, bu şekilde devam edeceğiz” dedi.
Siyah beyazlı futbolcu, taraftarlara şampiyonluk sözü verirken, “Şampiyon olacağız, bu da benim hayatımda önemli bir an olarak kalacak. Bu arkadaşlarla birlikte oynamak paha biçilemez” ifadelerini de kullandı.
'4 X 4 CYLE LARIN' HABERİ İÇİN TIKLAYIN