Ajansspor

Malheiro'yu satan Trabzonspor'un yeni sağ beki de Portekiz'den! Teklif yapıldı...

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Al Wasl’a sattığı Pedro Malheiro'nun yeriini doldurmak için 21 yaşındaki sağ bek Diogo Travassos için teklif yaptığı ortaya çıktı.

Malheiro'yu satan Trabzonspor'un yeni sağ beki de Portekiz'den! Teklif yapıldı...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 46 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Yeni sezon öncesi Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Sağ bek hattına takviye için rotasını bir kez daha Portekiz’e çevirdi.

Pedro Malheiro’nun Al-Wasl’a transferi sonrası alternatif arayışına giren bordo-mavililer, bu kez gözünü Sporting Lizbon’un genç yıldızı Diogo Travassos’a diktiği iddia edildi.

3 milyon euroluk teklif

Portekiz basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor, 21 yaşındaki sağ bek için Sporting Lizbon’a 3 milyon Euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunduğu ileri sürüldü.

Ancak Sporting cephesinin yaz kampında oyuncunun performansını görmeden bir karar vermek istemediği aktarıldı.

3 milyon euroluk teklif
3 milyon euroluk teklif

Geçtiğimiz sezonu kiralık geçirdi

Diogo Travassos, geride kalan sezonda Portekiz 1. Lig ekiplerinden Estrela’da kiralık olarak forma giydi. Genç oyuncu, burada çıktığı 29 resmi maçta 2 gol kaydetti. Travassos’un, Sporting Lizbon ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösterilen genç sağ bek, Portekiz milli takım formasını da altyaş kategorilerinde 14 kez giydi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...