Ajansspor

Mart ayında en çok Ergin Ataman konuşuldu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Mart ayında en çok Ergin Ataman konuşuldu

Mart ayında en çok Ergin Ataman konuşuldu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 44 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Mart ayında en çok Ergin Ataman konuşuldu
Mart ayında en çok Ergin Ataman konuşuldu

Mart ayında en çok Ergin Ataman konuşuldu

Basketbol Lig maçlarının ertelenmesi üzerine yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Anadolu Efes Baketbol takımının başarılı koçu Ergin Ataman; “İnsan sağlığının dünya üzerindeki tüm yarışmalardan, kazanılabilecek tüm başarılardan daha değerli olduğuna inanıyoruz” açıklamasında bulunarak alınacak bütün kararları desteklediğini belirtti.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 16 kulüp ile yaptığı telekonferans sonucu ortak fikir olarak ortaya atılan “Sürecin beklenmeden liglerin sonlandırılması” düşüncesini, herkesi etkileyen bir ruh halinde ve yoğun duyguların etkisinde alınmış bir karar olarak gördüğünü de belirten başarılı çalıştırıcı duygulardan uzak ve rasyonel bir karar alınması gerektiğini de vurguladı.

Mart ayı boyunca medyada bin 601 habere yansıyan Ergin Ataman, Mart ayının en çok konuşulan basketbol koçu olmayı başardı. Ataman’ı sırası ile takip eden isimler ise bin 414 haber ile Zelimir Zeljko Obradovic ve 648 haber ile Ufuk Sarıca oldu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...