Ajansspor

Meksikalı futbolcu Galatasaray için geldi!

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Napoli forması giyen Hirving Lozano'nun kardeşi olan Bryan Mauricio Lozan 1 aylık deneme süresinde Galatasaray ile devam edip etmeyeceğine karar verilecek

Meksikalı futbolcu Galatasaray için geldi!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 37 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaray seçim öncesinde Meksikalı sağ kanat oyuncusu Bryan Mauricio Lozano'yu İstanbul'a getirdi. 

Napoli forması giyen Hirving Lozano'nun kardeşi olan Bryan Mauricio sarı-kırmızılıların daveti üzerine Türkiye'ye gelen geldi. Lozano 1 aylık deneme sürecinin ardından beğenilmesi durumunda kadroya dahil edilecek. Lozano ESPN'e verdiği röportajda, "Galatasaray ile 1 ay idmanlara çıkacağım. Eğer anlaşırsak imzalar atılacak." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Lozano futbola UNAM Pumas'ta başladı. Aynı kulübün A takımında 22 maça çıktı, 1 gol, 1 asist yaptı. Bryan Lozano, en büyük hayalinin 26 yaşındaki ağabeyi Hirving Lozano ile birlikte oynamak olduğu ifade etti. Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan Bryan Mauricio Lozano sağ kanatın yanı sıra görev verilmesi halinde sol kanatta da oynayabiliyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...