Ajansspor

Merih Demiral, Kim Min-Jae'ye karşı! Büyük kapışma

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Serie A'da ayın oyuncusu adayları belli oldu. Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae ile Atalantalı Merih Demiral ödül için yarışacak.

Merih Demiral, Kim Min-Jae'ye karşı! Büyük kapışma
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Serie A'da Eylül ayının en iyi oyuncusu ödülü için aday listesi belli oldu. Lig istatistiklerinden yola çıkan Serie A yönetimi, elde edilen verilere göre ayın en iyi futbolcusu ödülüne aday olmaya hak kazanan oyuncuları açıkladı.

Merih ve Kim adaylar arasında

Serie A'dan yapılan açıklamaya göre Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral ve sezon başında Fenerbahçe'den 18,05 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae de aday futbolcular arasında yer aldı.

Kalesinde 3 gol gören Atalanta'da Merih parladı

Atalanta'nın sezon başında Juventus'a 20 milyon Euro ödeyerek bonservisini aldığı Merih Demiral, geride kalan 7 haftada takımın gösterdiği iyi performansa yaptığı etkiyle dikkat çekti. Lider Napoli ile eşit puanda ligin 2. sırasında bulunan Atalanta, 11 gol kaydedip, sadece 3 gol yedi. 6 lig maçında görev alan Merih, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 maçta sarı kart gördü.

Kalesinde 3 gol gören Atalanta'da Merih parladı
Kalesinde 3 gol gören Atalanta'da Merih parladı

Kim yeni takımıyla göz doldurdu

Lider Napoli'nin yeni transferi Kim Min-Jae de performansıyla göz dolduran futbolcular arasında yer aldı. 25 yaşındaki savunmacı, yeni takımıyla çıktığı 8 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşadı, 1 mücadelede ise sarı kart gördü.

Serie A Eylül ayının futbolcusu ödülü adayları

Oylama için 25 Eylül Pazar son gün

Ayın oyuncusunu belirlemek üzere İtalya Serie A'nın sitesinde çevrim içi yapılacak oylama, 25 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...