Ajansspor

Merih ısınmaya 'Türkiye için dua et' tişörtüyle çıktı

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Atalanta forması giyen milli oyuncu Merih Demiral, Lecce maçı öncesinde ısınmaya depremzedeleri anmak için 'Türkiye için dua et' yazılı tişörtle çıktı.

Merih ısınmaya 'Türkiye için dua et' tişörtüyle çıktı
Haberin Kaynağı:
İHA
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 26 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Serie A'nın 23. haftasında Atalanta'nın evinde Lecce ile oynadığı mücadele öncesinde milli futbolcu Merih Demiral, Kahramanmaraş merkezi olan depremlerde etkilenen vatandaşları unutmadı. 

Pray For Türkiye

Merih ısınmaya üzerinde 'Pray For Türkiye' (Türkiye için dua et) yazılı tişört ile sahaya çıkarak, depremzedeleri andı.

Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, dünyaca ünlü futbolcuların formalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıp, gelirini de depremzedelere bağışlamıştı.

Milli futbolcunun başlattığı ve dünyaca ünlü isimlerin katıldığı forma kampanyası 7 milyon 550 bin lirayı aşmıştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...