Merih ısınmaya 'Türkiye için dua et' tişörtüyle çıktı
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Atalanta forması giyen milli oyuncu Merih Demiral, Lecce maçı öncesinde ısınmaya depremzedeleri anmak için 'Türkiye için dua et' yazılı tişörtle çıktı.

- Haberin Kaynağı:
- İHA
Serie A'nın 23. haftasında Atalanta'nın evinde Lecce ile oynadığı mücadele öncesinde milli futbolcu Merih Demiral, Kahramanmaraş merkezi olan depremlerde etkilenen vatandaşları unutmadı.
Pray For Türkiye
Merih ısınmaya üzerinde 'Pray For Türkiye' (Türkiye için dua et) yazılı tişört ile sahaya çıkarak, depremzedeleri andı.
Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, dünyaca ünlü futbolcuların formalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıp, gelirini de depremzedelere bağışlamıştı.
Milli futbolcunun başlattığı ve dünyaca ünlü isimlerin katıldığı forma kampanyası 7 milyon 550 bin lirayı aşmıştı.