Ajansspor

Messi, Ronaldo'yu geride bıraktı, tarihe geçti

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Maccabi Hafia ile karşılaşan Paris Saint-Germain, Messi'nin attığı golle beraberliği yakaladı ve Arjantinli yıldız tarihe geçti.

Messi, Ronaldo'yu geride bıraktı, tarihe geçti
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 32 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. hafta mücadelesinde Maccabi Hafia ile Paris Saint-Germain, Kiryat-Eliezer Stadyumu'nda karşılaştı.

İsrail ekibi 24. dakikada Tjaronn Chery'nin attığı golle Fransız temsilcisi karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran PSG, Lionel Messi'nin 37. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

Messi, Ronaldo'yu geçti

Opta verilerine göre; Maccabi Haifa ağlarını havalandıran Arjantinli yıldız, Cristiano Ronaldo'yu (38) geride bırakarak UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde 39 golle en fazla farklı takıma gol atan oyuncu oldu. 

Messi, Ronaldo'yu geçti
Messi, Ronaldo'yu geçti

Ayrıca, Messi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 18 sezonda gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...