Ajansspor

Mete Gazoz Dünya İkincisi oldu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Mete Gazoz Dünya İkincisi oldu

Mete Gazoz Dünya İkincisi oldu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 37 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Mete Gazoz Dünya İkincisi oldu
Mete Gazoz Dünya İkincisi oldu

Mete Gazoz Dünya İkincisi oldu

2018 Salon Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda olimpik yay genç erkeklerde mücadele eden Mete Gazoz, Dünya İkincisi olarak gümüş madalya kazandı.

ABD'nin Yankton kentinde düzenlenen şampiyonada Türkiye'yi temsil eden Mete Gazoz, olimpik yay genç erkekler finalinde Ukraynalı Ivan Kozhokar ile karşılaştı.

Türkiye Okçuluk Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre milli sporcu Mete, finalde rakibiyle 5-5 berabere kaldı ve beraberlik atışları sonucunda dünya ikincisi olarak gümüş madalya aldı.

Mete Gazoz neler söyledi?

Mete, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, "2018 Salon Dünya Şampiyonası'ndan Gençler Dünya 2.'si olarak dönüyorum. Başta Türkiye Okçuluk Federasyonu olmak üzere beni destekleyen herkese çok teşekkürler, her zaman daha iyisi için çalışmaya devam!" dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...