Ajansspor

Milli boksörler Kastamonu kampını tamamladı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Milli boksörler Kastamonu kampını tamamladı

Milli boksörler Kastamonu kampını tamamladı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 50 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Milli boksörler Kastamonu kampını tamamladı
Milli boksörler Kastamonu kampını tamamladı

Milli boksörler Kastamonu kampını tamamladı

Kadın Milli Boks Takımı'nın uluslararası turnuvalara hazırlık amacıyla Kastamonu'da yaptığı kamp çalışmaları sona erdi. Antrenör Cahit Süme, kamp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kampa 29 sporcu katıldı

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen kampa 29 sporcu katıldı.

Kampın son gününde teknik çalışma yapan milli takım, Kastamonu'dan uçakla İstanbul'a, oradan da Trabzon'a gidecek.

Teknik direktör Cahit Süme yaptığı açıklamada, kampın son derece verimli geçtiğini söyledi.

“Hedeflere ulaştık”

Kampta güç ve kuvvete yönelik hazırlık yaptıklarını anlatan Süme, "İstediğimiz hedeflere ulaştık. Bir sonraki kampımızı Trabzon'da yapacağız ve 24 Mart'a kadar sürecek. Orada son eksikliklerimizi tamamlayıp Polonya'da yapılacak Uluslararası Feliks Stamm Turnuvası'na gideceğiz." diye konuştu.

Bu yılki hedeflerini açıkladı

Nisan ayında da Romanya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Boks Şampiyonası'na da katılacaklarını aktaran Süme, "Bu yıl 5 büyük şampiyona var. Amacımız bu yılki şampiyonalarda başarılara ulaşmak. Sporcularımızı en iyi şekilde hazırladık. Kastamonu, çalışmalarımızın başlangıcı olarak ideal oldu." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...