Ajansspor

Milli maçta sakatlanmıştı! Resmi açıklama geldi...

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Fenerbahçe'nin Güney Kore'li yıldızı Kim Min-Jae, milli takımının Dünya Kupası Elemeleri için oynadığı BAE maçının 81. dakikasında oyundan sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Güney Kore'den Kim Min-Jae sakatlığıyla ilgili açıklama geldi.

Milli maçta sakatlanmıştı! Resmi açıklama geldi...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 43 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın ardından Berke Özer de sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım aday kadrosundan çıkarılırken, Kongo'lu yıldız Tisserand da sakatlığı nedeniyle Kongo Milli Takım kamp kadrosundan ayrılmıştı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sarı lacivertlilerin Güney KORE'li yıldızı Kim Min-Jae de, Güney Kore'nin 2022 Dünya Kupası Eleme maçında BAE ile oynadığı müsabakanın 81. dakikasında sakatlanarak yerini Park Ji-Soo'ya bırakmıştı.

Şu anda Güney Kore savunmasının bel kemiği olan Kim Min-Jae'ye ilişkin, ülke futbol federasyonu yetkilisi konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

BAE maçı sonrası Güney Kore Milli Takım hocası Bento, yaptığı açıklamada, "Kim Min-Jae'yi oynatıp oynatmayacağımıza, maç sonrası yapılacak tektikler sonrası karar vereceğiz." demişti.

Bununla beraber Güney Kore Futbol Federasyonu yetkili, yaptığı konuşmada, "Kim Min-Jae, dizinde bir ağrı hissetti ama ciddi değil. Irak maçına kadar yetişecek. Büyük bir sorun gözükmüyor." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...