Milli oyuncunun menajeri Nef Stadyumu'na geldi Beşiktaşlı ismi etiketledi
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın ile görüşmek için Nef Stadyumu'na gelen milli futbolcu Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan Beşiktaş'ta kiralık oynayan Can Bozdoğan'ı da etiketledi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'ya giderken diğer yandan yöneticiler Transfer görüşmelerini sürdürüyor.
Can Bozdoğan'ı etiketledi
Sarı kırmızılı takım Abdülkerim Bardakçı'nın ardından Marcao'nun ayrılması ihtimaline karşı İtalyan Sassuolo takımında forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhan'ı gündemine aldı. Ayhan'ın menajeri Ersin Akan Nef Stadyumu'ndan sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparken Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Can Bozdoğan'ı da etiketledi. Akıllara Kaan Ayhan ile beraber Can Bozdoğan'ın da Galatasaray'a transferi mi gündemde sorusu geldi.
