Ajansspor

Mourinho, yenilginin acısını gazetecilerden çıkardı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Roma'nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Inter mağlubiyetinin acısını basın mensuplarından çıkardı.

Mourinho, yenilginin acısını gazetecilerden çıkardı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho, Hakan Çalhanoğlu'nun da kornerden gol attığı ve 3-0 yenildikleri Inter maçından sonra sinirini basın mensuplarından çıkardı.

Maç sonunda yapılan basın toplantısına çıkan Mourinho, açıklamalarını yaptıktan sonra bir basın mensubunun sorusunu cevaplamayı reddetti.

Bundan sonra gazeteciye yüklenen Portekizli teknik adam, "Sizin işiniz bizim işimizden çok daha kolay. Bu yüzden de biz sizden daha çok para kazanıyoruz." dedi.

İtalya Serie A'da ikinci tecrübesini yaşayan 58 yaşındaki başırılı teknik adam, Roma ile bu sezon 16 lig maçında 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Mourinho'lu Roma çıktığı son 6 maçın 4'ünü kaybederken, lider Milan'ın 13 puan gerisinde yer alıyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...