Ajansspor

Mustafa Denizli TFF başkanlığı için konuştu: Görevden kaçmam

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Nihat Özdemir'in TFF başkanlığından istifa etmesinin ardından yeni başkan kim olacak? Aday olacağı iddia edilen isimlerden Mustafa Denizli açıklama yaptı.

Mustafa Denizli TFF başkanlığı için konuştu: Görevden kaçmam
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 34 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Nihat Özdemir'in TFF başkanlığından istifa etmesinin ardından yeni başkanın kim olacağı merak konusu haline geldi. Aday olması beklenen isimler arasında yer alan Mustafa Denizli, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Birçok kulüp başkanının TFF Başkanı olarak Mustafa Denizli'yi görmek istediği iddia edilirken, tecrübeli teknik adam şunları söyledi: "Böyle bir görev için adımın geçmesi onur verici. Ancak ben talip değilim. Tüm kulüplerin bu yönde bir isteği olursa ve bana ihtiyaç varsa görevden kaçmam."

TFF başkanlığı için adı geçenlerden bazıları ise Hamit Altıntop, Ahmet Ağaoğlu, Ahmet Nur Çebi, Göksel Gümüşdağ, Hüsnü Güreli ve Servet Yardımcı. Yeni başkan 16 Haziran'da yapılacak Genel Kurul toplantısında seçilecek.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...