Ne dünya yıldızı ne gol kralı Cimbom’un umudu o...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Gaziantep deplasmanında bugün çok mühim bir karşılaşmaya çıkacak Galatasaray'da, teknik heyet ve futbolcular da zorlu mücadeleyi sezonun en kritik maçı olarak görüyor. Aslan'ın bugünkü en büyük gol umudu ise Hollandalı yıldız.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Burhan Can Terzi - Ajansspor
Sezona dünya yıldızı Radamel Falcao ve gol kralı Mbaye Diagne ile başlayan Galatasaray'da, kritik Gazintantep FK öncesi en büyük gol umudu Ryan Babel.

Falcao'nun sakatlığı devam ederken, Diagne de İngiliz West Bromwich Albion'a kiralanmıştı. Santrfor mevkisine Mısır'ın Zamalek Kulübü'nden Mostafa Mohamed takviyesi yapılırken, bugün Galatasaray'ın en uç bölgesinde Babel görev yapacak.
Geçen hafta Yeni Malatya deplasmanında 3 puanı getiren golü kaydeden Hollandalı futbolcu, Gazintep'de de gol arayacak.
4 gol attı
Ryan Babel bu sezon Galatasaray formasıyla 17 maça çıkarken, 4 gol kaydetti. 3 de asisti bulunan tecrübeli yıldız sezon içerisinde koronavirüs hastalığı da geçirmişti.
