Neymar aşısını olup mesaj verdi
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Paris Saint Germain’in Brezilyalı yıldızı Neymar, Covid-19 aşısı olurken çekilen görüntüleri sosyal medyadan paylaştı ve herkesi aşı yaptırmaya çağırdı.

- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR-DIŞ HABER
Dünyada koronavirüsle mücadele için aşı olanların sayısı hızla artıyor. Bu isimlerden biri de Neymar. Paris Saint Germain’in yıldızı, “Bu kadar bekledikten sonra sıra bana da geldi” diyerek aşı olduğu görüntüleri sosyal medyadan yayınladı.

Instagram’daki 151 milyon takipçisine aşı olduktan sonra duyduğu memnuniyeti anlatan Brezilyalı yıldız, “Aşımı oldum. Ne büyük mutluluk. Umarım her şey bir an önce normale döner ve sadece benim ülkem Brezilya değil, tüm dünya aşılanabilir" ifadelerini kullandı.
Neymar’ın geçtiğimiz eylül ayında Covid testi pozitif çıkmış ve bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Koronavirüsü en şiddetli şekilde yaşayan ünlü futbolcunun ülkesi Brezilya’da ise şu ana kadar 15.8 milyon vaka tespit edilirken, 442 bin kişi hayatını kaybetti.
Fransa Ligi’nde temsilcilerimizin forma giydiği Lille’e karşı şampiyonluk mücadelesi veren Neymar’ın takımı Paris Saint Germain, son hafta maçında Brest’e konuk olacak. PSG’nin şampiyon olabilmesi için kazanması ve Lille’in de Angers deplasmanında puan kaybetmesi gerekiyor.

'HAYDİ LILLE LILLE YAR' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ