Okan Buruk'tan Muslera'ya teselli
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile 2-2 berabere kalınan maçta Fernando Muslera'nın performansı eleştiri topladı. Teknik direktör Okan Buruk, kaleci ile görüştü.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk grup maçına çıkan Galatasaray, Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Danimarkalıları RAMS Park'ta ağırlayan Sarı-Kırmızılılar, mücadeleyi 2-2 berabare tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk, maçta iyi bir performans sergileyemeyen Fernando Muslera'yı teselli etti.
Muslera'nın pası kısa düştü, Kopenhag golü buldu
Karşılaşmanın 35. dakikasında Galatasaray, savunmadan çıkmaya çalışırken Muslera'nın kısa düşen pası sonrası bir anda çok adamla ceza sahasına giren Kopenhag'da sağ çaprazdan içeri çevrilen topu arka direkte Lefager kafayla indirdi. Kale alanı önünde göğsüyle topu indiren Elyounoussi'nin sol ayağıyla volesinde kaleci Muslera'nın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu. Kopenhag, Sarı-Kırmızılılar karşısında bu golle 1-0 öne geçti.
Okan Buruk, Muslera ile toplantı yaptı
Milliyet'in haberine göre Fernando Muslera'nın Kopenhag karşısındaki performansı eleştiri toplarken Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, tecrübeli file bekçisi ile bir toplantı yaptı.
"Sen de bir robot değilsin"
Okan Buruk, toplantıda Muslera'yı teselli etti ve "Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz. Sen de bir robot değilsin. Bu maçı unut ve kulübe yaşattığın mutlulukları hatırla" dedi.
Öte yandan takım arkadaşları da Fernando Muslera'ya destek oldu.
Muslera'nın performansı
Galatasaray ile sözleşmesinin son yılında olan Muslera, bu sezon tüm kulvarlarda 11 maça çıktı. Tecrübeli kaleci 9 gole engel olamadı. 37 yaşındaki eldiven 6 maçta ise kalesini gole kapadı.