Ajansspor

Okan Kocuk: Galatasaray'a arabayla uçakla neyle olursa olsun gelirim

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Giresunspor ile bu sezon yaptığı kritik kurtarışlarla konuşulan kaleci Okan Kocuk kiralık olarak geldiği Galatasaray'a geri dönmek istediğini açıkladı.

Okan Kocuk: Galatasaray'a arabayla uçakla neyle olursa olsun gelirim
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 33 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaray Muslera'nın sakatlığının ardından İsmail Çipe'nin gösterdiği kötü performans sonrası kiralıt olarak Giresunspor'a gönderdiği Okan Kocuk'a gözünü çevirmişti. Ancak Karadeniz ekibi, Okan Kocuk’u ara transfer döneminde Galatasaray’a geri vermek için tam 6 milyon TL nakit para istedi.

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet "Okan Kocuk konusunda iki kulübün çıkarları doğrultusunda Galatasaray ile anlaşma zemini henüz bulmadık. Çok detay vermek istemiyorum. Galatasaray çok almak istiyorsa kulübümün çıkarlarını düşünmek zorundayım." demişti.

 

Giresunspor'un tersine Okan Kocuk ise Galatasaray'a dönmeye son derece istekli.  Kocuk, kendisine yöneltilen, "Galatasaray'a dönmeyi düşünür müsün?" sorusuna, "Deli misiniz? Arabayla, uçakla neyle olursa gelirim. Ben zaten Galatasaray'ın futbolcusuyum." yanıtı verdi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...