Olimpiyat Oyunları'nın en takipçili voleybolcuları açıklandı: Zehra Güneş zirvede
Editör: Aleyna Gürgen
Son Güncelleme /
Volleyball World, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda en çok takipçisi bulunan kadın voleybolcuları paylaştı. 8 kişilik paylaşımda Filenin Sultanları'ndan 5 isim yer aldı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Volleyball World'ün yeni Instagram paylaşımı dikkat çekti. Olimpiyatlarda forma giyecek kadın voleybolcuların takipçilerine yer verilen posta Filenin Sultanları damga vurdu.
Güneş, Vargas ve Karakurt zirvede yer aldı
Paylaşılan listede en çok takipçisi bulunan ilk 3 kadın voleybolcu da Türkiye A Milli Takımı'ndan. Zehra Güneş, Instagram hesabındaki 3,99 milyon takipçisi ile listede zirvede yer alırken Güneş'i 1,64 milyon takipçi ile Melissa Vargas ve 1,62 milyon ile Ebrar Karakurt takip etti.
Brezilyalı voleybolcular da listede
İlk üçte Türk voleybolcuların yer aldığı listede Brezilya'dan da üç voleybolcu yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda VakıfBank'tan İtalya'ya transfer olan Gabi Guimaraes'in 1,41 milyon takipçi ile dördüncü sırada yer aldığı listede 1,29 milyon ile Rosamaria Montibeller beşinci, 1,19 milyonla ise Thaisa Daher altıncı oldu.
Baladın ve Erdem kaçıncı sırada?
Paylaşımda yer alan diğer iki isim de yine Filenin Sultanları'ndan geldi. Hande Baladın 1,13 milyon takipçisi ile yedinci, Eda Erdem Dündar ise 1,04 milyon ile sekizinci sırada yer aldı.