Ajansspor

Olimpiyatlara damga vurdu! En güzel 5 kadından biri seçildi...

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen 2022 Kış Olimpiyat Oyunları' Beijing Kış Olimpiyatları'na sürat patencisi Jutta Leerdam başarısı ve güzelliğiyle damga vurdu.

Olimpiyatlara damga vurdu! En güzel 5 kadından biri seçildi...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 55 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Hollandalı sürat patencisi Jutta Leerdam, Pekin Olimpiyatları'nda kadınlar 1000 metrede gümüş madalya kazandı ve Japon Miho Takagi'ye yarım saniye altın kaçırdı.

Jutta Leerdam'ın kazandığı gümüş madalya kariyerindeki ilk olimpiyat madalyası oldu. Hollandalılar 1000 metrede 2006'dan bu yana podyum geleneği Jutta Leerdam ile sürdürdü.

Başarılı olmasının getirdiği ünle her geçen gün daha çok takipçiye ulaşıyor Jutta Leerdam. 2019 yılında FHM tarafından Hollanda'nın en güzel 5 kadını arasında yer aldı. Yaptığı göz makyajı için "Bu benim imzam" diyor.

Jutta Leerdam 30 Aralık 1998'de Hollanda'da doğan başarılı bir sürat patencisi. Leerdam dünya çapında kırdığı rekorlarla, sürat pateni yarışmalarında madalyalara ambargo koyan başarılı bir olimpik sporcu

30'dan fazla madalyası bulunan Jutta Leerdam'ın 23 adet altın madalyası bulunuyor.

Hollandalı sporcu, bireysel 1000 metre ve 2 kez de takım sprint şampiyonluğu olmak üzere 3 kez dünya şampiyonu olmayı başardı.

Antrenmanlarını erkeklerle yapmayı çok sevdiğini söylüyor, çünkü erkekler daha hızlı olduğu için onu daha da hızlı olmaya sevk ediyorlarmış. Sevgilisi olan Koen Verweij de sürat pateni dünyasının önde gelen isimlerinden biri.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...