Ajansspor

Orduspor'da ayrılık!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'da, Sırp milli oyuncu Jelena Milovanovic, alacakları ödenmediği için Karadeniz ekibiyle bağlarını kopardı.

Orduspor'da ayrılık!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 28 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Orduspor'da ayrılık!
Orduspor'da ayrılık!

Orduspor'da ayrılık!

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milovanovic'in Beşiktaş ile anlaşma sağladığını öğrendiklerini söyledi. 

Oyuncuya Orduspor'a verdiği katkılarından dolayı teşekkür eden Pamuk, "Şu zamana kadar 3 önemli oyuncumuzu kaybettik. Bu oyuncuların yerine ise 2 oyuncu transfer ettik. Şimdi bir yabancı oyuncu daha transfer edeceğiz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor" dedi. 

Forvet pozisyonunda oynayan 1.91 boyundaki Milovanovic, sezon başında mor beyazlı ekibe transfer edilmişti. 

Orduspor'da maddi sorunlar sebebiyle daha önce de ABD'li oyuncular Courtney Vandersloot ve D'Andra Moss, Karadeniz ekibiyle yollarını ayırmıştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...