Ajansspor

Özçekim, Portekiz'in başına dert açtı!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) F Grubu'nda oynanan Portekiz-Avusturya maçında, sahaya girerek Cristiano Ronaldo ile özçekim yapan bir taraftar yüzünden Portekiz Futbol Federasyonuna (FPF) disiplin soruşturması açtı.

Özçekim, Portekiz'in başına dert açtı!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 32 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Özçekim, Portekiz'in başına dert açtı!
Özçekim, Portekiz'in başına dert açtı!

Özçekim, Portekiz'in başına dert açtı!

UEFA'dan yapılan açıklamada, EURO 2016 F Grubu'nda Portekiz ile Avusturya arasında dün oynanan karşılaşma sonunda sahaya giren taraftar nedeniyle FPF hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi. Fransa'nın başkenti Paris'teki Parc des Princes'te oynanan ve 0-0 sona eren maçın ardından Portekizli bir taraftar sahaya girmiş ve güvenlik görevlilerine rağmen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yanına kadar ulaşıp özçekim yapmıştı.

UEFA ayrıca, İzlanda ile Macaristan'ın 1-1 berabere kaldığı ve Belçika'nın İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 yendiği karşılaşmalarda, sahaya madde atılması ve meşale yakılması sebebiyle Macaristan Futbol Federasyonu ve Belçika Kraliyet Futbol Federasyonu hakkında da soruşturma açıldığını belirtti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...