ÖZEL - Dönmek için haber yolladı! Hoca kabul ederse...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Burak Yılmaz, sezon sonu Beşiktaş'a dönmek için Emre Kocadağ ile haber yolladı. Ahmet Nur Çebi'nin sıcak baktığı transfer Valerien Ismael'e bağlı. İşte detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Kartal YİĞİT - AJANSSPOR ÖZEL
Fransa'da Ligue 1 takımlarından Lille'de forma giyen Burak Yılmaz, Türkiye'ye dönmek istiyor. Tekrar Beşiktaş forması giymek isteyen tecrübeli forvetin transferi, yeni gelen teknik direktör Valerien Ismael'e bağlı.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Burak Yılmaz‘ın yönetici arkadaşı Emre Kocadağ ile dönmek için haber yolladığı ortaya çıktı. Kocadağ'ın da konuyu Başkan Ahmet Nur Çebi‘ye ilettiği, başkanın ise Burak‘a sıcak baktığı öğrenildi.
Beşiktaş'a geri dönmek isteyen Burak Yılmaz'ın transferi teknik direktörlük koltuğuna yeni geçen Valerien Ismael'e bağlı. Fransız çalıştırıcının onay vermesi durumunda Burak Yılmaz, Beşiktaş ile sezon sonu için masaya oturarak detayları konuşacak.

Daha önce Beşiktaş forması ile 96 karşılaşmada görev alan tecrübeli futbolcu, 32 kez gol sevinci yaşarken, 10 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim olmayı başardı.
