Ajansspor

ÖZEL - Görüşmeler donduruldu!

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida ve Cyle Larin için karar verildi. Tüm detaylar haberimizde

ÖZEL - Görüşmeler donduruldu!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 50 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş ‘ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyunculardan Larin ve Vida ile yapılan görüşmeler donduruldu.

Son haftalarda etkisiz gözüken ve yönetimin önerdiği 1.5 milyon Euro’yu  kabul etmeyen iki oyuncudan umut kesildi . Başkan Ahmet Nur Çebi, bu konudaki katı tutumunu sürdürürken önerilen ücretlerden tek kuruşun üzerine çıkılmayacak . Yönetim de de ağırlıklı görüşün yolların ayrılması olduğu ve büyük ihtimalle bunun gerçekleşeceği öğrenildi .

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki Kanadalı forveti Cyle Larin, Beşiktaş kariyerinde toplam 83 maçta oynadı. Larin, bu maçlarda 36 gol atarken, 9 da asist kaydetti.  Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 143 resmi maça çıkan Hırvat stoper Vida ise, 15 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Bu arada gönderilmesi istenilen ancak bir yere gidemeyen Laijc, NSkala , Lens ve Douglas’a teklif olmaması sıkıntıyı artırılıyor . Özellikle Adem ve NSkala ‘nın gitmesinden umutlu olan yönetimin umudu tükeniyor . İsmi gönderilecekler arasında yer alan Salih Uçar’ın da kalacağı belirtildi .

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...