Ajansspor

Özgür Ekmekçioğlu, Menemenspor’u devraldı

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Altay eski başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun şirketi, Menemenspor A.Ş.’yi devraldı. Kulüp ismi Menemen Futbol Kulübü olarak değiştirilirken, Bahri Ekmekçioğlu başkanlığa getirildi.

Özgür Ekmekçioğlu, Menemenspor’u devraldı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 26 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’den TFF 2. Lig’e düşen Menemenspor’da bir süredir devir işlemleri sürüyordu. Altay eski başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun şirketi olan EKMAS GROUP, Menemenspor’u devraldığını duyurdu.

Kulübün adı değişti

Yapılan açıklamada yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Menemenspor’un adının Menemen Futbol Kulübü olarak değişeceği belirtilirken, kulübün armasının ve renklerinin aynı kalacağı ifade edildi.

Başkan, Bahri Ekmekçioğlu oldu

Öte yandan kulüp başkanlığına Bahri Ekmekçioğlu getirilirken, devir ile alakalı önümüzdeki günlerde lansman yapılacağı bildirildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...