Pendikspor, Ahmed Hassan transferini resmen açıkladı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, daha önce Türkiye'de Konyaspor ve Alanyaspor formaları da giyen Mısırlı golcü Ahmed Hassan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
İlk olarak Ajansspor'un duyurduğu haber resmiyet kazandı. Süper Lig'in yeni yükselen takımlardan Pendikspor, transferin son gününde önemli bir hamleye imza attı. İstanbul ekibi, daha önce de Süper Lig'de forma giymiş olan Ahmed Hassan'ı kadrosuna kattı.
Konyaspor ve Alanyaspor'da da oynamıştı
Daha önce Olimpiakos'tan kiralık olarak Konyaspor ve Alanyaspor formaları giyen Mısırlı golcünün yeni adresi Pendikspor oldu.
30 yaşındaki oyuncu; Olimpiakos, Konyaspor ve Alanyaspor formaları dışında kariyerinde Rio Ave ve Braga takımlarında da oynamıştı.
İşte Pendikspor'un Ahmed Hassan açıklaması
Pendikspor'dan transferle ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Pendikspor'umuz, ülkemizde daha önce Konyaspor ve Alanyaspor formaları da giyen Mısırlı forvet Ahmed Hassan'ı renklerine bağladı."
