Pereira'nın Szalai'yi neden oynatmadığı ortaya çıktı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fenerbahçe’de en beğenilen defans oyuncuları arasında bulunan Szalai, kendini teknik direktör Pereira’ya bir türlü kabul ettiremedi ve son dönemde hep yedek bekledi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe'de son dönemde forma şansı bulamayan Attila Szalai'nin neden yedek kaldığı merak konusu olmuştu.

Milliyet'in haberine göre; Birçok önemli kulübün takibinde olan Macar stoper, son haftalarda Pereira’nın gözünden düştü. Portekizli teknik adamın, hatalarının yanı sıra Attila Szalai’yi ağır bulduğu gerekçesiyle oynatmadığı öğrenildi.
Attila Szalai, Marcel Tisserand cezalı olduğu halde yine Göztepe maçında yedekler arasında yer aldı. Son maçlarda stoperde Tisserand'ı tercih eden Vitor Pereira bu kez de Serdar Aziz'e yer verdi.
Fenerbahçe'ye transfer olduğundan bu yana ilk kez 3 maç üst üste yedek kaldı. Başarılı stoper, Galatasaray ve Olympiakos karşılaşmalarına da kulübede başlayarak son bölümlerde oyuna alınmıştı.

Bu arada Macar stoper ile Avrupa'nın dev takımlarının ilgilendiğine dair transfer haberleri gündeme geliyor. İngiltere'den Chelsea, İtalya'dan Juventus, İspanya'dan Atletico Madrid ve Almanya'dan Borussia Dortmund'un Attila Szalai'yi kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.
