Ajansspor

Polonya üçüncü kez dev organizasyonun ev sahibi oldu

Editör: Aleyna Gürgen

Son Güncelleme /

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Polonya'nın 2027 Dünya Erkekler Şampiyonası'na üçüncü kez ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Polonya üçüncü kez dev organizasyonun ev sahibi oldu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 34 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

2014 ve 2022'de Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Polonya bir kez daha aynı organizasyona ev sahipliği yapacak. Ev sahipliğini Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki duyurdu. 

"Bunu Polonyalı voleybolculara borçluyuz"

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki bugün Zakopane'de açıklamalarda bulundu. Morawiecki "Biz bunu öncelikle Polonyalılara voleybolu daha çok sevdiren Polonyalı voleybolculara borçluyuz." sözleriyle 2027 Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası'na Polonya'nın ev sahipliği yapacağını paylaştı. 

Son 5 şampiyonanın 3'ü Polonya'da

2027'deki Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Polonya için bu aynı organizasyondaki üçüncü ev sahipliği olacak. Son 5 turnuvanın üçünde ev sahibi ekip Polonya'ydı. Polonya 2014 ve 2022'de de şampiyonanın ev sahipliğini üstlendi. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...