Ajansspor

Portekiz 3'te 3 yaptı

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

EURO 2024 Elemeleri J Grubu 3. hafta maçında Portekiz, evinde Bosna Hersek'i ağırladı. Estadio da Luz'da oynanan maçı Portekiz 3-0'lık skorla kazandı.

Portekiz 3'te 3 yaptı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Portekiz, Euro 2024 Elemeleri J Grubu 3. hafta maçında Bosna Hersek'i 3-0 yenerek grupta üçte üç yaptı.

Maçta son sözü Bruno Fernandes söyledi

Karşılaşmada Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Bernardo Silva ile 77. dakikada ve 90. dakikada Bruno Fernandes attı.

Hadziahmetovic ile Sehic, ilk 11'de

Bosna Hersek'te Beşiktaşlı Amir Hadziahmetovic, 72 dakika sahada kaldı. Konyaspor'un kalecisi Ibrahim Sehic ise 90 dakika forma giydi.

Hadziahmetovic ile Sehic, ilk 11'de
Hadziahmetovic ile Sehic, ilk 11'de

Portekiz, namağlup ilerliyor

Bu sonucun ardından Portekiz, grupta 3'te 3 yaptı ve 9 puana yükseldi. Bosna Hersek ise 3 puanda kaldı.

Portekiz, gruptaki bir sonraki maçında İzlanda deplasmanına gidecek. Bosna Hersek, sahasında Lüksemburg'u ağırlayacak.

EURO 2024 Elemeleri J Grubu Puan Durumu

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...