Ajansspor

Portekiz'de hava puslu! City, yağmur oldu yağdı...

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Sporting CP ile Manchester City karşılaştı. City, maçı 5-0 farklı kazandı. Maçın golleri ve özeti, haberimizde...

Portekiz'de hava puslu! City, yağmur oldu yağdı...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde Portekiz temsilcisi Sporting CP ile İngiliz devi Manchester City karşı karşıya geldi. Maç, 5-0'lık City galibiyeti ile sona erdi.

Sporting CP'nin evinde oynanan maç, Manchester City'nin ilk yarıda buluduğu 4 gol ile koptu. İngilizler, ikinci yarıda da rakibine 1 gol atarak, karşılaymayı rahat kazandı. Mücadelenin ilk golü 7. dakikada Mahrez'den geldi. Gollerin devamını ise Bernardo Silva (17',44'), Foden (32') ve Sterling (58') attı.

Sporting maçının ilk 45 dakikasını 4-0 önde tamamlayan Manchester City, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir karşılaşmanın ilk yarısında dört gol attı.

Premier Lig'de zirvede bulunan Manchester City, 25 maçta 63 puan topladı. 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan takım, 61 gol atarken, kalesinde ise sadece 14 gol gördü.

Portekiz Ligi'nde zirvenin en yakın takipçisi konumunda yer alan Sporting CP, Porto'nun 6 puan gerisinde yer alıyor. 54 puan ile 2. olan Sporting, 22 maçta 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Rakip filelere 43 gol gönderen Portekiz temsilcisi, kendi ağlarında ise 15 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi Grupları'nda Borussia Dortmund ve Ajax ve temsilcimiz Beşiktaş ile mücadele eden Sporting CP, 2 karşılaşmada da Siyah-Beyazlılar'ı yenmeyi başarmıştı. Sporting, Beşiktaş karşısında ilk maçı deplasmanda 4-1, ikinci maçı ise kendi evinde 4-0 kazanmayı bildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...