Ajansspor

Premier Lig'in yeni ekibinden Süper Lig çıkarması! Bonservisini ödemeye hazır

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Championship'i 100 puanla lider tamamlayarak Premier Lig'e çıkan Leeds United'ın, Süper Lig ekibi Antalyaspor'da forma giyen Moussa Djenepo'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

Premier Lig'in yeni ekibinden Süper Lig çıkarması! Bonservisini ödemeye hazır
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 30 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Antalyaspor'un Standard Liege'den bir sezonluğuna kiraladığı Moussa Djenepo, Premier Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

Africa Foot'un haberine göre; Bu sezon Premier Lig'e tekrardan yükselen Leeds United, bonservisi Standard Liege'de bulunan ve sezonu Antalyaspor'da kiralık olarak geçiren Moussa Djenepo'yu transfer etmek için harekete geçti.

Haberde yer alan bilgiye göre; Leeds ekibi, daha önce Southampton ile Premier Lig tecrübesi yaşayan 26 yaşındaki Malili sol kanatın Standard Liege'deki sözleşmesinde yer alan 1.7 milyon Pound'u ödemeye hazır konumda.

Bu sezon Antalyaspor formasını 26 maçta terleten Djenepo, 26 maçta 2 gollük performans sergiledi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...