Ajansspor

Protokol karıştı! Maçın sonunda kavga çıktı

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Kasımpaşa - MKE Ankaragücü maçının sonunda protokol tribününde yer alan iki takım temsilcileri arasında kavga çıktı.

Protokol karıştı! Maçın sonunda kavga çıktı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 39 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa ile MKE Ankaragücü arasında yapılan müsabaka sonrası kavga çıktı.

Paşa 3 puanı uzatmada aldı

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşma, Ahmed Mortadha Ben Ouanes'in 90+3. dakikada kaydettiği golle 3-2 ev sahibi ekip lehine tamamlandı.

Protokolde kavga çıktı

Hakemin bitiş düdüğünün ardından protokol tribününde iki takımın temsilcileri arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. 

Protokolde kavga çıktı
Protokolde kavga çıktı

Polis müdahale etti

Yumrukların atıldığı kavga, araya girenler ile emniyet güçlerinin müdahalesiyle sona erdi.

Başkent ekibi sezona puansız başladı

MKE Ankaragücü, maratona mağlubiyetle başladı. 2-0 geriye düştüğü maçta beraberliği yakalayan takım, son anlarda yediği golle İstanbul'dan puansız döndü. Kasımpaşa'da golleri Aytaç Kara, Fall ve Ben Ouanes attı. Başkent ekibinde ise Efkan Bekiroğlu ile Cephas'ın bulduğu goller puan için yeterli olmadı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...