Ajansspor

Rachid Ghezzal yine sakatlandı

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Beşiktaş'ta Trabzonspor karşısında sakatlık geçiren Rachid Ghezzal, gözyaşları içinde sahayı terk etti. Cezayirli oyuncunun yerine Nathan Redmond oyuna girdi.

Rachid Ghezzal yine sakatlandı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 53 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş'ta 45+1.dakikada Rachid Ghezzal sakatlandı ve maça devam edemedi. Yerine Nathan Redmond oyuna girdi.

7 maç sonra ilk 11'de yer almıştı

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Trabzonspor'a karşı 7 maç sonra ilk 11'de yer almıştı Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yaşadığı sakatlıktan sonra 5 maçta kadroya giremeyen tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ve Giresunspor maçlarında ise oyuna sonradan girmişti. Ghezzal sezonun ilk iki maçında ise Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor'a gol atmıştı.

İkinci kez yaşandı

Beşiktaş bu sezon iki kez ilk yarıda oyuncu değişikliği yaptı. Trabzonspor karşısında ise 45+1. dakikada Ghezzal yerini Redmond'a bırakırken Giresunspor maçının 12. dakikasında R. Saiss yerine Emrecan Uzunhan girmişti. 

En az 10 gün yok

Öte yandan, A Spor'da yer alan habere göre ise Beşiktaş'ta sol arka adalesinden sakatlanan Rachid Ghezzal'ın, en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Muhtemel kaçıracağı maçlar

30 yaşındaki oyuncunun gelecek hafta oynanacak Hatayspor deplasmanında forma giymesi beklenmezken, Ümraniyespor ile içeride oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor. 

Muhtemel kaçıracağı maçlar
Muhtemel kaçıracağı maçlar

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...