Rıdvan'la Tugay bir arada! Rangers ikiliyi paylaştı...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, Rangers'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu ile bir araya geldi. Rangers, ikiliyi paylaştı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Rıdvan Yılmaz, İskoçya'nın Rangers takımına Transfer oldu. Kulüp, eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu ile bir araya gelen yeni transferini paylaştı.
Rangers ikiliyi paylaştı
Rangers'ın "Rıdvan ve Tugay" diyerek başladığı paylaşımda, "Bu hafta içinde çalışma izni onaylanmadan önce Türkiye'de, vatandaşından Rangers hakkında daha fazla bilgi ediniyor." ifadeleri yer aldı.
2000'de Galatasaray'dan Rangers'a gitti
2000 yılında Galatasaray'dan Rangers'a transfer olan Tugay Kerimoğlu, İskoç ekiple 11 karşılaşmada görev aldı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran önlibero, 3 maçta sarı kart gördü. Rangers'ın ardından Blackburn Rovers'a giden Tugay, kulübün efsanelerinden biri haline geldi. İngiliz takımda 292 maça çıkan futbolcu, 13 gol, 6 asist kaydetti.

Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş karnesi
Beşiktaş'a veda eden Rıdvan Yılmaz ise Siyah-Beyazlı formayı toplam 62 kez giydi. Genç sol bek 4 kez gol sevinci yaşarken, 7 defa son pası veren isim oldu. Rıdvan, Beşiktaş formasıyla 6 maçta sarı kart gördü.