Ajansspor

Rockets, son şampiyonu son saniyede devirdi, Alperen triple-double'ı kaçırdı

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

NBA'de iki konferans ikincisini karşı karşıya getiren maçta milli basketbolcu Alperen Şengün'ün takımı Houston Rockets deplasmanda Boston Celtics'i mağlup etti.

Rockets, son şampiyonu son saniyede devirdi, Alperen triple-double'ı kaçırdı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 52 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

NBA'de normal sezon heyecanı dün gece oynana 12 karşılaşmayla devam etti. Doğu Konferansı ikincisi, son şampiyon Boston Celtics sahasın da Batı Konferansı ikincisi Houston Rockets'ı konuk etti.

Teksas ekibi deplasmanda güçlü rakibini son saniyede bulduğu basketbol 114-112 mağlup ettti.

Alperen triple-double'ı kaçırdı

Karşılaşmada 34 dakika süre alan telsilcimiz Alperen Şengün, 11 sayı, 9 ribaund ve 9 asist asistlik performansıyla triple-double'ı kılpayı kaçırırken 2 de top çaldı.

Galibiyeti Amen Thompson'ın son saniye basketi getirdi

Rockets'ta 1.1 saniye kala bulduğu basketle takımına galibiyeti getiren isim olan Amen Thompson maçı da 33 sayı, 9 ribaund ve 4 asistle tamamlarken Dillon Brooks 36 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu.

Celtics cephesinde ise Jaylen Brown'ın 28 sayı, 4 ribaund ve 4 asist, Jayson Tatum'un 19 sayı, 6 ribaund ve 7 asist, Luke Kornet'in 18 sayı, 7 ribaundluk performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi.

Bu sonçuçla Houston Rockets, 45. maçında 31. galibiyetini elde ederken, Celtics 47. maçında 15. yenilgisini aldı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...