Ajansspor

Roger Federer: "Biz insanız, makine değiliz"

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Tenis haberleri... Geçtiğimiz aylarda emekli olan yıldız İsviçreli tenisçi Roger Federer, Brooklyn Nets-Boston Celtics maçını yerinden takip etti. Detaylar.

Roger Federer: "Biz insanız, makine değiliz"
Haberin Kaynağı:
ESPN-AJANSSPOR
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

DIŞ HABER - AJANSSPOR

"Ekselansları" lakalıp yıldız tenisçi Roger Federer, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Laver Kupası'yla tenise veda eden Federer, Brooklyn Nets'in Boston Celtics'e 92-103 yenildiği karşılaşmayı Barclays Center'dan takip etti.

"Bugün kimse yorgunum diyemez"

ESPN'e konuşan 41 yaşındaki İsviçreli efsane tenisçi Federer, "Bugün kimse yorgunum diyemez çünkü o zaman zayıf görünürsün. Bu yüzden oyuncular bazen zihinsel problemler yaşıyor. 

"Biz insanız, makine değiliz"

Her zaman güçlü olmanız ve bu gücünüzü göstermeniz gerek. Ama sonuçta biz de makine değiliz; biz insanız" dedi.

"Biz insanız, makine değiliz"
"Biz insanız, makine değiliz"

Federer, Laver Kupası'yla veda etmişti

Bilindiği üzere Roger Federer, 23 Eylül - 25 Eylül tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'daki 20 bin kişilik O2 Arena'da düzenlenen Laver Kupası'yla tenise veda etmişti. 

İsviçreli sporcu, son maçında çiftlerde Nadal ile kortu paylaşmış ve rakipleri Jack Sock-Frances Tiafoe ikilisine kaybetmişti. Karşılaşmanın ardından iki tenisçi de duygusal anlar yaşamış ve uzun süre gözyaşlarını tutamamıştı.

Federer, 237 hafta bir numarada kaldı ve tarihe geçti

Toplam 310 hafta boyunca dünya sıralamasının zirvesinde yer alan Federer, üst üste 237 hafta bir numarada kalan Tenis tarihinin tek ismi olarak tarihe geçmişti.

Federer, 237 hafta bir numarada kaldı ve tarihe geçti
Federer, 237 hafta bir numarada kaldı ve tarihe geçti

En çok grand slam kazanan üçüncü tenisçi

103 ATP turnuvası şampiyonluğuyla tüm zamanların en çok turnuva kazanan ikinci ismi konumundaki Roger Federer, Nadal (22) ve Djokovic'in (21) ardından 20 kezle tek erkeklerde en çok grand slam kazanan üçüncü tenisçi konumunda.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...