Ajansspor

Ronaldo’suz Juve havlu attı!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Serie A’nın güçlü ekiplerinden Atalanta’ya konuk olan Juventus, Cristiano Ronaldo’nun yokluğunda sahadan yenik ayrılırken şampiyonluk şansını tamamen mucizelere bıraktı.

Ronaldo’suz Juve havlu attı!
Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

 

İtalya Ligi’nin son yıllarına damga vuran Juventus’ta bu sezon yaşanan kabus bitmiyor. Siyah beyazlılar, 31. haftada konuk olduğu Atalanta’ya deplasmanda 1-0 yenildi. 

Atalanta 21 yıl sona kazandı

Cristiano Ronaldo’nun sakatlığı nedeniyle forma giymediği karşılaşmanın tek golünü 87. dakikada Ruslan Malinovsky attı. Atalanta bu galibiyetle ligde 21 yıl sonra  Juventus'u devirirken, puanını da 64 yaptı ve 3. sıraya çıkarak rakibini geride bıraktı.

Şampiyonlar Ligi bile tehlikede

62 puanda kalan Juventus ise Serie A’da 4. sıraya gerilerken, lider Inter’in 1 maç fazlasıyla 12 puan gerisinde kaldı. Torino ekibini birer maç eksiğiyle 59 puanlı Napoli ve 58 puanlı Lazio takip ediyor. Juve bu takımlardan birine de geçildiği takdirde Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak.

Merih yedek bekledi

Öte yandan sakatlığını ve Covid sürecini atlatan Merih Demiral bu karşılaşmada yedek kulübesinde yer aldı.  

Juventus ile Atalanta İtalya Kupası finalinde de karşılaşacak.

 

Merih yedek bekledi
Merih yedek bekledi

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...