Ajansspor

Rybakina, son şampiyonu devirdi, finale çıktı!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda kadınların 10 numaralı seribaşı Elena Rybakina, dünya 1 numarası Iga Swiatek'i 2-0 yenerek adını finale yazdırdı.

Rybakina, son şampiyonu devirdi, finale çıktı!
Haberin Kaynağı:
Anadolu Ajansı
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 49 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

ABD'nin Indian Wells kentinde düzenlenen sert kort turnuvasındaki tek kadınlar yarı final maçında, geçen yılın şampiyonu Swiatek ile Rybakina karşılaştı.

Kazak tenisçi Rybakina, Polonyalı Swiatek'i 1 saat 17 dakika sonunda 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup etti.

Rybakina WTA 1000 turnuvalarında ilk kez finale çıktı

Geçen yıl Wimbledon'da kariyerinin ilk grand slam şampiyonluğuna ulaşan, bu sezon ise Avustralya Açık'ta final oynayan Rybakina böylece WTA 1000 turnuvalarında ilk kez finale çıktı.

Rybakina WTA 1000 turnuvalarında ilk kez finale çıktı
Rybakina WTA 1000 turnuvalarında ilk kez finale çıktı

Rybakina'nın rakibi Aryna Sabalenka oldu

Rybakina'nın rakibi ise 2023 Avustralya Açık finalinde yenildiği Aryna Sabalenka oldu. Belaruslu Sabalenka (2 numaralı seribaşı), Yunan Maria Sakkari'yi (7) 2-0'lık (6-2, 6-3) skorla geçti.

Indian Wells Masters hakkında

Indian Wells Masters (BNP Paribas Open olarak da bilinir), Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleştirilen Tenis turnuvasıdır. 

8 gün süren bu turnuva hem ATP hem de WTA karşılaşmalarına sahne olur. Turnuva, sert zemin üzerinde oynanır. Grand Slamlerden biri olan Fransa Açık öncesindeki en önemli hazırlık turnuvalarındandır. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...