Ajansspor

Sakaryaspor'da Kale Arkası, "Nehrin Çocukları"nın...

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Sakaryaspor, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber yürütecekleri “Nehrin Çocukları” projesini duyurdu. Sakarya, Güney Kale Arkası tribününü öğrencilere ayıracak.

Sakaryaspor'da Kale Arkası, "Nehrin Çocukları"nın...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Sakaryaspor sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile “Nehrin Çocukları” projesini duyurdu. Eski günlerine ulaşmaya çalışan yeşil-siyahlılar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar ile çeşitli konularda çalışmalar yapılacak. Proje şehrin çocuklarının, takımına olan sevgisini arttırmayı amaçlıyor.

Sakaryaspor, bu sezon oynayacağı iç saha maçlarında Güney Kale Arkası tribünün belli bir kısmını öğrencilere ayıracak. Kulüp maç biletlerini İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edecek ve biletler buradan öğrencilere dağıtılacak.

Kulübün açıklamasına göre Milli Eğitim’e bağlı okullarda Sakaryaspor köşesi kurulacak. Bu köşe ile ilgili çalışmaları İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görevlendirdiği kişiler tarafından yönetilecek.

Yeşil-siyahlı ekibin A Takım futbolcuları, sezon sonuna kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullarda projenin tanıtımına katılarak öğrencilerle vakit geçirecek.

Proje kapsamında öğrencilerin marş besteleyeceği bir yarışma düzenlenecek. Kazanana ödüller verilecek olan yarışmada ise ödüller açıklanmadı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor, ligin ilk yarısını yenilgisiz tamamladı. Bu alanda uzun süre Avrupa'nın tek namağlup takımı ünvanını elinde bulunduran Sakaryaspor, 21. haftada Sarıyer deplasmanında aldığı 4-1'lik mağlubiyet ile serisini sonlandırdı. Bu maçın hemen ardından konuk olduğu Bodrumspor'a da 1-0 yenilen Yeşil-Siyahlılar, ligde 1461 Trabzon'un 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...