Şampiyonluk kaçtı, Fenerbahçe antrenörüyle vedalaştı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Voleybolda şampiyonluğu Ziraat Bankkart’a kaybeden Fenerbahçe HDI Sigorta’da başantrenör Erkan Toğan ve oyuncu Ulaş Kıyak gönderildi.

- Haberin Kaynağı:
- Fenerbahçe
AJANSSPOR-HABER
Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol takımında başantrenör Erkan Toğan ve oyuncu Ulaş Kıyak ile yollar ayrıldı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan ilk açıklamada, “Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Erkan Toğan ile yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüz için ortaya koyduğu tüm emekleri için Erkan Toğan’a teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar dileriz” denildi.
İkinci ayrılık ise ‘Teşekkürler Ulaş Kıyak’ başlığı ile paylaşılırken, “Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın formasını 2018-19 sezonundan bu yana gururla taşıyan Ulaş Kıyak’la yollarımız ayrılmıştır” ifadelerine yer verildi.
Fenerbahçe HDI Sigorta final serisinde Ziraat Bankkart’a kaybederek şampiyonluğu kaçırmıştı.
