Ajansspor

Sarunas Jasikevicius: "Basketbol adil değil"

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, 101-100 kazandıkları Paris maçının ardından konuştu.

Sarunas Jasikevicius: "Basketbol adil değil"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 43 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Paris Basketball karşısında 15 sayıdan geri dönüp Nigel Hayes-Davis'in son saniye üçlüğüyle 101-100 kazandı ve Play-Off'u garantiledi.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, THY EuroLeague'deki Paris galibiyetini değerlendirdi.

"Şu anda konuşmak çok kolay ama..."

Galibiyet için konuşan başarılı başantrenör, "Şu anda konuşmak çok kolay ama iyi bir hissim vardı. Nigel tam olması gereken yerde dışarıya açıldı ve o hareketi yaptı." dedi.

"Basketbol her zaman adil olmuyor"

Nigel Hayes-Davis'in attığı son saniye basketini değerlendiren Jasikevicius, "Karşılaşmanın büyük bir kısmında rakibimizi nasıl yavaşlatacağımızın dahi farkına varamadık, son çeyreğin başında da öyle. Basketbol her zaman adil olmuyor. Biz kazanan tarafta bulduk kendimizi." dedi.

"Çalışmayı sürdürmemiz lazım"

Jasikevicius, ayrıca, "EuroLeague'in en kötü ilk çeyrek takımı olduğumuzu biliyoruz. Bilmiyorum nasıl devam edecek. Çalışmayı sürdürmemiz lazım." diye konuştu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...