Ajansspor

Satın alma opsiyonu kullanılmayacak

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Bundesliga takımlarından Bayern Münih, Hırvat futbolcu Ivan Perisic'in bonservisini almayacak.

Satın alma opsiyonu kullanılmayacak
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Satın alma opsiyonu kullanılmayacak
Satın alma opsiyonu kullanılmayacak

Satın alma opsiyonu kullanılmayacak

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’te kiralık olarak forma giyen Hırvat futbolcu Ivan Perisic, İtalya’nın Inter takımına geri dönecek.

Alman kulübünden yapılan açıklamada, Hırvat milli futbolcu Perisic’in satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı duyuruldu.

Açıklamada, Bayern Münih’te 1 yıl kiralık olarak oynayan Perisic’in Inter’e döneceği belirtilerek 31 yaşındaki futbolcunun İtalya kulübüyle 2022’ye kadar süren sözleşmesi bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

Bayern Münih’in sportif direktörü Hasan Salihamidzic, Hırvat oyuncunun 1 yıl boyunca profesyonel davrandığını belirterek, “Perisic, takımın önemli bir parçasıydı ve Bayern Münih’in Almanya şampiyonluğunu, Almanya Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmasında önemli katkı sağladı” değerlendirmesinde bulundu.

Perisic, Bayern Münih’te 35 maçta forma giydi ve 8 gol attı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...