Ajansspor

Şenol Güneş, Samet Aybaba'yı yakaladı! Zirvede Rıza Çalımbay var

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un başında Adana Demirspor karşılaşmasına çıkan Şenol Güneş, Samet Aybaba ile birlikte lig tarihinde en fazla maça çıkan 2. teknik adam oldu.

Şenol Güneş, Samet Aybaba'yı yakaladı! Zirvede Rıza Çalımbay var
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 30 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde evinde Adana Demirspor'u ağırlıyor.

Süper Lig'de 621. maçı

Kariyerinde; Türkiye A Milli Takımı ve Güney Kore ligi ekiplerinden FC Seoul'u çalıştıran Şenol Güneş, Süper Lig kariyerinde 621. maçına çıktı.

Samet Aybaba'yı yakaladı

Trabzonspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ı çalıştıran 72 yaşındaki teknik adam Süper Lig'de çıktığı maç sayısı ile birlikte Samet Aybaba'yı yakaladı.

Zirvede Rıza Çalımbay var

Süper Lig'de en fazla maça çıkarak zirvede bulunan teknik direktör ise 646 maç ile Hatayspor'da aktif olarak hocalık yapan Rıza Çalımbay bulunuyor.

Zirvede Rıza Çalımbay var
Zirvede Rıza Çalımbay var

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...