Ajansspor

"Şenol Güneş'in kardeşi olmanın dezavantajını yaşadım!"

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Trabzonspor eski futbolcusu Bahaddin Güneş, Şenol Güneş'in kardeşi olmanın dezavantajını yaşadığını ve Güneş'in isminin stadyumdan kaldırılması tartışmaları ile ilgili konuştu

"Şenol Güneş'in kardeşi olmanın dezavantajını yaşadım!"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve sol olarak Afyonspor'da teknik direktör olarak görev alan Bahaddin Güneş açıklamalar yaptı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi olan Bahaddin Güneş bu durumun dezavantajını yaşadığını söyledi. 

"Şenol Güneş'in kardeşi olduğum için Süper Lig'e mi gideyim?"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bahaddin Güneş, "Teknik direktörlerimizin özellikle de alt liglerdeki teknik adamların dik duruşlu olmaları gerekiyor. Hocalık yapacağım diye bazı şeyleri kabul etmek zorunda değilim ki? Böyle bir anlayış olmamalı. Ben bir yere gittiğim zaman 'Şenol Güneş'in kardeşi olduğu için geldi' diyorlar. Gurur duyduğum bir abim var. Şenol Güneş'in kardeşi olduğum için Süper Lig'e mi gideyim? Şenol Güneş'in kardeşi olmanın dezavantajını yaşıyorum. Abimi örnek alıyorum, çok seviyorum ancak bu konuda avantaj değil dezavantajını yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

"Kölelik mi yapalım?"

Güneş'in isminin stadyumdan kaldırılması tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahaddin Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Aklı selim insanlar; stadyumdan Şenol Güneş'in isminin silinmesini istemiyor. Şenol Güneş; Trabzonspor'da 16 yıl oynamış, kaptanlık ve teknik direktörlük yapmış bir insan, A Milli Takım'da dünya 3.'lüğünü elde etmiş bir insanın ismi neden silinsin? Şenol Hoca, neden Beşiktaş'a gitmiş? Teknik direktör çalışmasın mı? Şenol Güneş'in isminin tartışılması çok acı verici ve yersiz. Abim ve ben, Türk futboluna hizmet ediyoruz. Kölelik mi yapalım? Şenol Hoca'nın ilk dönemindeki kadrosu bu dönemki kadrodan iyiydi. İşinin zor olduğunu düşünüyorum. Ancak birkaç takviyle daha da iyi olacaktır"

"Kölelik mi yapalım?"
"Kölelik mi yapalım?"

Bahaddin Güneş'in Afjet Afyonspor karnesi

Trabzonspor'da 38 yıl önce alınan şampiyonlukta kadroda bulunan ve şu anda TFF 2'nci Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor'u çalıştıran Bahaddin Güneş, takımıyla ligde 13 maçta 8 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...