Ajansspor

Şenol Güneş'in o sözü gündeme geldi: "Doğru bulmuyorum..."

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Şenol Güneş'in o sözü gündeme geldi: "Doğru bulmuyorum..."

Şenol Güneş'in o sözü gündeme geldi: "Doğru bulmuyorum..."
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Son dakika haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu, Arnavutluk ve Moldova maçlarında milli takımın başında teknik direktör şenol güneş'in olacağını açıkladı.

TFF yazılı açıklama yaparak, A Milli Takımın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı maçlarda Şenol Güneş'in takımın başında çıkacağını duyurdu.

Deneyimli teknik direktör daha önce yaptığı bir basın açıklamasında Beşiktaş ve Milli Takım'ı aynı anda çalıştırmayı doğru bulmadığını ifade etmişti.

 

Şenol Güneş 29 Temmuz 2017'de yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Hem Beşiktaş’ı hem de başka bir takımı çalıştırmayı felsefe olarak uygun bulmuyorum. Kendi adıma tutarlı ve adaletli olmam gerekiyor. Ülke adına bize bir talep olursa da orada söz sahibi ben değilim, başkandır."

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...