Ajansspor

Sergen Yalçın'dan Başakşehir maçı öncesi karar! Devam edecek

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Beşiktaş haberleri... Süper Lig'de Başakşehir'e konuk olacak Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, karşılaşma öncesi takımı kampa almayacak. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'dan Başakşehir maçı öncesi karar! Devam edecek
Haberin Kaynağı:
Kartal Yiğit
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 56 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş, milli maç arasından dönüşte yoğun bir tempoya girecek. 15 Ekim Cuma günü Başakşehir’e konuk olacak siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’nde hafta arası Sporting Lizbon’u ağırlayacak. Sonrasında da Süper Lig derbisinde Galatasaray’ı konuk edecek.

Kartal bu seriye Başakşehir önünde alacağı galibiyetle başlamak istiyor. Sergen Yalçın zorlu randevu öncesi dikkat çeken bir karar aldı. 

Son haftalarda maç öncesi kamp yapmayan Beşiktaş bu geleneği Medipol Başakşehir karşılaşması için de sürdürecek. Teknik direktör Sergen Yalçın, cuma günkü maç öncesi yine aynı kararla takıma kamp yaptırmamayı uygun gördü. 

Buna göre siyah-beyazlılar yarın sabah yapacağı çalışmadan sonra dağılacak ve maç günü öğlen tesisletde toplanıp stada haraket edecek.

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş, 9. haftanın açılış maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesi Beşiktaş 17 puanla 3. sırada yer alırken, Emre Belözoğlu ile ilk resmi sınavını verecek Boz Baykuşlar 6 puanla 15. basamakta bulunuyor. 

Öte yandan Sergen Yalçın cezası nedeniyle bu karşılaşmada takımının başındaki yerini alamayacak. Beşiktaş'ın hocası, Sivasspor önünde görüğü kırmızı kart dolayısıyla 1 maç cezaya çarptırılmıştı. Siyah-beyazlıları Başakşehir mücadelesine Murat Şahin çıkaracak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...