Sinan Engin: 'Fenerbahçe'nin bugün normal şartlarda maçı 5-2 kazanması lazımdı'
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Sinan Engin: 'Fenerbahçe'nin bugün normal şartlarda maçı 5-2 kazanması lazımdı'

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ünlü yorumcu Sinan Engin, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını, Ankaragücü - Fenerbahçe ve Başakşehir - Konyaspor maçını değerlendirdi.
Engin, gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde flaş açıklamalarda bulundu.
Beyaz TV'de açıklamalarda bulunan Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ankaragücü - Fenerbahçe maçı yorumu
Fenerbahçe belki sezonun en iyi maçlarından birini oynadı. Fenerbahçe'nin bugün normal şartlarda maçı 5-2 kazanması lazımdı. Hakemler ne gördüyse onu çalacak, 'diğer hafta ne olacak' demeyecekler. 5 hakem daha doğru maç yönetemiyor. Ankaragücü'nün kalecisi Altay Bayındır bugün takımına 1 puan kazandırdı. Afferin oğlum, çalışmaya devam et.
Çok zor ve gergin derbi olacak'
Futbol bu. Galatasaray kolay maç kaybetmiyor. Derbide Galatasaray mutlak ve mutlak yenilmeyecek. Başakşehir, Beşiktaş'a puan kaybetmeyecek ve bu yarış devam edecek. Galatasaray'ın derbide çok önemli iki tane stoperi yok. Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray derbisini bekliyor. Fenerbahçe için derbi prestij maçı olacak. Çok zor ve gergin derbi olacak. Derbide gerginliğin olmaması için futbolcuların sakin olması lazım. Sahadaki tablo tribüne de yansır.
